Anette avtackad, David välkomnad

Borgehage byalags årsmötet 2023 hölls den 19 juli på kvarnbacken. Anette Wickholm, som redan i fjor ville avgå som ordförande efter över ett decennium, kunde nu lämna över till en ny ordförande. David Björverud tog glatt emot ordförandeklubban. Båda fick de församlades applåder.

Mötet beslöt bland annat om ny medlemsavgift, 175 kr/hushåll och år, som betalas vartannat år. För 1 juli 2023–30 juni 2025 blir det alltså 350 kronor att swishas till 123 139 1960 (OBS nytt nr sedan 2022) eller betala till Borgehage Byalags bg 5183 3259 (Ölands bank). Glöm inte skriva ”Medlem 2023-25” tillsammans med adress i Borgehage.

Protokoll från årsmötet kommer att läggas ut här på sidan senare.

Anette Wickholm ledde sitt sista årsmöte med sekreteraren Malin Henriksson och kassören Margareta Wiberg Roland som bisittare.
Jonas Henriksson, ansvarig för både bryggan och kvarnen, berättade vad som hänt med dessa under det gångna året. Han talade i den nya högtalaranläggning som han köpt in för Byalagets räkning och som nu användes för första gången.
Styrelsen för 2023-24 med avgående ordföranden Anette Wickholm och nye ordföranden David Björverud i mitten med sekreteraren Malin Henriksson till vänster och kassören Margareta Wiberg Roland till höger.

Det här inlägget postades i Bilder, Borgehage byalag, Bryggan, Kvarnen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar