Byalagets årsmöte 28 juli 2021

Hej,

Sommaren händer just nu och massor av annat också. Byalaget planerar för årsmöte, så lägg gärna in 28 juli klockan 19 i almanackan. Då ses vi som vanligt vid kvarnen och summerar året som varit och blickar framåt tillsammans.

Vi har fått ett mycket tråkigt besked från vår kassör Krister Ljunge. Han avsäger sig omval av hälsoskäl. Styrelsen behöver därför förstärkning med en kassör så hör av er till valberedningen genom Ronny Andersson eller till mig med tips.

Lite goda nyheter är att Länsstyrelsen äntligen har kommit till skott med röjningen av alvaret upp mot 136’an. Michael Tholin skriver följande:

”Röjningsuppdraget är nu beställt av ett företag som heter Spetsamåla gård. De får sätta igång med uppdraget efter 15/7 och har sedan till sista oktober på sig att slutföra. Men jag hoppas de ska bli klara snabbare än så. Jag har även samtal med dem om att färdigställa röjningen av stängselgator på norra sidan av vägen, så att det går att stängsla den biten redan i slutet av sommaren.

 De kunde inte ge besked om exakt när de kunde dra igång med arbetet eftersom det berodde lite på vädret och läget med torkan och så. Kan ju vara lite bekymmersamt att röja när det är allt för torrt i markerna med tanke på gnistbildning och så.”

Vi ses!

Anette Wickholm, ordförande

This entry was posted in Bilder, Borgehage byalag, Naturen. Bookmark the permalink.

Kommentera