Välkomna till midsommarfirande och Byalagsmöte 2022

Hej!

Midsommar och semester närmar sig med stormsteg! I år blir det firande på midsommarängen som vanligt. Vi träffas klockan 14. Tag gärna med kaffekorgen, trevliga vinster till lotterier och blommor att pryda stången med. Den som kan spela ett instrument, ta med det, så kan vi få en hel orkester!

Välkommen till det traditionella midsommarfirandet på Midsommarängen. Bilden är från i fjor då Byalagets ordförande Anette Wickholm hälsade alla välkomna. I år gör hon det för sista gången! Byalaget söker alltså en ny ordförande men också en ny sekreterare.

Notera också gärna datum för Byalagets årsmöte. Det blir den 26:e juli på Kvarnbacken i vanlig ordning. Vi söker ny ordförande och sekreterare till styrelsen, så intresserade får gärna höra av sig till valberedningen Ronny Andersson på mobil: 070-815 3190.

Vi vill också passa på att påminna om medlemsavgiften. Har du inte betalat den än är det hög tid. Om någon är tveksam går det att kontakta vår kassör: margareta.wiberg.roland@gmail.com. Avgiften gäller för 1 juli 2021- 30 juni 2023 (alltså två år) och är på 300 kronor/hushåll

Alla swishbetalningar ska sändas till det nya numret 123 139 1960. Det går förstås också att betala avgiften till Byalagets bg 51833259 (Ölandsbank).

Anette Wickholm
Ordförande Borgehage Byalag

Det här inlägget postades i Bilder, Borgehage byalag, Midsommarfirande. Bokmärk permalänken.

Kommentera