Ny i Byalagets styrelse

Ett 20-tal medlemmar deltog i årsmötet 28 juli 2021. Byalaget tar gärna emot fler medlemmar. Alla som har intresse av byn, bryggan, kvarnen, tennis- och boulebanorna är välkomna!

Margareta Wiberg Roland valdes in i styrelsen för att ta över sysslan som kassör efter Krister Ljunge som tyvärr tvingats avgå av hälsoskäl.

Detta bestämdes när Borgehage byalag hade årsmöte på kvarnbacken med ett 20-tal medlemmar den 28 juli 2021. Bland annat konstaterades att byalaget nu har 49 medlemmar.

I år är det dags att betala medlemsavgiften och i samband med det beslöts att försöka rekrytera fler medlemmar via lappar i alla brevlådor samt här på hemsidan och den nya, offentliga Facebooksidan ”Vi i Borgehage”.

Det kostar 300 kr per hushåll för två år. Summan kan swishas till 123 595 8053. Märk då med ”Medlem  2021-22”. Den kan också sättas in på Byalagets Bg (Ölands bank) 5183-3259. Glöm inte ange ditt namn.

Borgehage byalags styrelse: Karin Svärd Wernersson, sekreterare, Anette Wickholm, ordförande och Margareta Wiberg Roland, nyvald kassör.

Karin Svärd Wernersson kvarstår som sekreterare och Anette Wickholm valdes till ordförande på ytterligare ett år. Hon aviserade dock att hon tänker avgå nästa år. Så nu gäller det för valberedningen = Ronny Andersson att försöka hitta en efterträdare. Han tar gärna emot förslag!

 

 

This entry was posted in Bilder, Borgehage byalag, Bryggan, Kvarnen, Tennisbanan. Bookmark the permalink.

Kommentera